Verslag Hout-café 14 april 2015

21
apr
2015
Dinsdag 14 april jongstleden heeft bij Gras Houtimport in Zaandam het Hout-café ‘De Nederlandse Houthandel in Beeld’ plaats gevonden. Deze door het Centrum Hout voor de medewerkers van de houthandelsbranche georganiseerde themamiddag is goed bezocht.

Jan Oldenburger van PROBOS heeft de laatste onderzoeksgegevens rond houtgebruik, productstromen en duurzame herkomst gepresenteerd. VVNH-leden vinden via de volgende link het onderzoeksrapport dat hieraan ten grondslag ligt (u moet hiervoor inloggen op de website). Het rapport kan ook opgevraagd worden bij het secretariaat via info@centrum-hout.nl. De algemene resultaten van de marktmeting worden medio juni gepubliceerd door Probos via www.probos.nl en zijn daarmee voor iedereen toegankelijk. 

Michel van Eekert van Buildsight is uitgebreid ingegaan op de trends en ontwikkelingen in de bouw en de kansen die deze bieden voor hout en houtproducten. Mocht u interesse hebben in zijn presentatie, dan kunt u een mail sturen naar o.pouw@centrum-hout.nl.

De beide experts zijn hierbij uitgebreid ingegaan op vragen uit de zaal. Het informatieve deel is afgesloten met een hapje en een drankje en de mogelijkheid tot het bekijken  van het bedrijfsgebouw van Gras Houtimport. Een bijzonder houten bouwwerk. Speciale dank gaat uit naar Harry Gras voor de geboden gastvrijheid!

Graag tot ziens op een volgend Hout-café! (zie agenda)

Reacties

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.